Ετικέτες

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Λαγάνα

Υλικά που θα χρειαστούμε:
500 γρ αλεύρι σκληρό
350 γρ. νερό
1 φακελάκι ξερή μαγια
μια πρέζα αλάτι
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
σουσάμι
 *extra ζάχαρη που θα τη διαλύσουμε στο νερό για να αλείψουμε την επιφάνεια της λαγανας!
** πολύ κάλο ζύμωμα αφήνουμε επίσης μια ώρα περίπου τη ζύμη να ξεκουραστεί
*** ψήσιμο για 12-18 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο  στους 170 βαθμούς...
Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου