- 1 κουτί κανελόνια
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- 100 γρ ρεγκάτο
- 4 μελιτζάνες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 4 κουταλιές σταφίδες
- 1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι
- 100 γρ ανθότυρο
- 100 γρ χαλούμι
- 2 κουταλιές της σούπας φρυγανιά
- 1/2 κουτί σάλτσα ντομάτας
- 1/2 κουτί σάλτσα ντομάτα
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 600 γρ ζωμό λαχανικών
- 1/2 ποτήρι κρασί λευκό
Εφόσον έχει κρυώσει το μείγμα που έχουμε ετοιμάσει γεμίζουμε τα κανελόνια μας τα οποία δεν τα έχουμε βράσει τα τοποθετούμε σε ένα βαθύ ταψάκι τα περιχύνουμε με σάλτσα ντομάτας και ελαιόλαδο. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν....
Καλή Επιτυχία!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου